Figyelmeztetés

Vidd sikerre vállalkozásod!

Online workshopjaink segítenek eligazodni olyan témákban, mint az adózás, könyvelés, digitalizáció vagy üzletfejlesztés.

Tanulj szakértőinktől

Tanuld meg a legjobbaktól, hogyan készíts pénzügyi tervet! Sajátíts el online marketing trükköket, melyekkel megtöbbszörözheted az ügyfélkörödet!

Javasolj témát

Van olyan téma, amiről szívesen tanulnál, de nem látod a workshopjaink között? Küldd el nekünk a javaslatod és megszervezzük a workshopot!

Kérdésed van?

Workshopjainkon lehetőséged van kérdezni szakértőinktől.

Miért érdemes részt venned?

Segítünk neked, hogy a vállalkozás kezdeti nehézségein minél hamarabb túllendülj. Díjmentes workshopjainkon szakértőink valódi példákon keresztül segítik a gyakorlati tudás megszerzését és iparági ismereteikkel támogatnak az üzleti célok elérésében.

Már csak pár lépés és jelentkezhetsz a workshopra!

1. lépés

E-mail cím megadása

Szolgáltatásaink eléréséhez regisztrálj ingyenesen felületünkre. Első lépésként add meg az e-mail címed, ahova elküldjük neked az ellenőrző kódot.

2. lépés

Írd be az ellenőrző kódot

A folytatáshoz másold be az ellenőrző kódot, amivel megerősíted a regisztrációdat. Ezután töltsd fel a szükséges adatokat, és hozd létre a profilod.

3. lépés

Sikeres regisztráció

Kész is a regisztrációd! Bejelentkezés után válaszd ki a bal oldali menüsávból a workshopok menüpontot, és kezdheted a folyamatot!

BUPA Akadémia

Minden a cégalapításról, tippek, ötletek a vállalkozásod fejlesztéséhez, mindez egy helyen

Hírlevél

Iratkozz fel havi rendszeres hírlevelünkre és kövesd nyomon legfrissebb híreinket.

Tudástár

Böngéssz blogposztjaink közt, és tudj meg mindent, hogyan indítsd el, majd fejleszd vállalkozásod.