Figyelmeztetés

Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatunk, hogy 2022. július 25. 23:00 –23:30 között hálózati karbantartás miatt, a bupa.hu oldal elérésében pár perces kimaradások várhatóak, ezalatt a BUPA egyes funkciói leállhatnak.
Köszönjük a megértésedet!
A BUPA csapat

Kezeld egy helyen az összes vállalkozást, amit könyvelsz!

Áttekintő illusztráció

A teljes számlalistát elérheted, és különböző könyvelőprogramokba importálhatod őket

Segítjük a cégeket az adatok megadásában, hogy elkerülhetők legyenek a helytelenül kiállított számlák: jelezzük, ha felszámolás alatt áll egy partnercég, vagy ha eltérő adatok szerepelnek a kiállítandó számlán és a cégadatbázisban.

Ellenőrizheted, hogy minden rendben van a számlákkal: helyes-e a számlakép, megtörtént-e a kötelező NAV adatszolgáltatás.

Nyomon követheted, hogy melyik számla lett már kifizetve

Ha az ügyfélnek van az összekapcsolható bankoknál vezetett vállalkozói bankszámlája, a számlakivonatokat is letöltheti. (jelenleg az MBH Bank által vezetett, kizárólag a 101-es GIRO jelzőszámmal kezdődő fizetési számlával rendelkező ügyfeleknek érhető el).

Nyomon követheted, hogy melyik számla lett már kifizetve illusztráció
Nem kell külön rendszerben vezetni az egyéb kiadásokat illusztráció

Nem kell külön rendszerben vezetni az egyéb kiadásokat

A BUPA a munkabér-, adó- és egyéb kiadásokat is kezelni tudja. Egyszerűen felvihetők a kiadások, és értesítésünk küldünk az esedékes fizetendőkről, amelyek így könnyedén nyomon követhetők.

Kérdések és válaszok

Ha nem találod meg a számodra releváns kérdést vagy választ, küldj nekünk üzenetet.

  • A BUPA rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy egy felhasználóval több céghez, akár eltérő jogosultsággal kapcsolódj. Kérjük, vedd fel ügyfeleiddel a kapcsolatot, és a BUPA rendszerbe regisztrált cégek Fiókgazdái számára add meg azt az e-mail címet, amivel regisztráltál, valamint kérd meg, hogy hívjanak meg a céghez kapcsolódó felhasználóként. Az e-mail címedre küldött regisztrációs linket követve megtörténik felhasználói fiókodnak hozzákapcsolása a meghívót küldő céghez, amely így már elérhető és kiválasztható lesz a „Cégváltás” felületen.

  • A bal oldali menüből elérhető „Kimenő számlák” menüpontban megjelenő listanézet tartalmaz minden számlát és díjbekérőt, amely a rendszerben került kiállításra. A „NAV beküldés” oszlop tartalmazza a NAV felé történő adatszolgáltatás státuszát és annak eredményét. A felirat felé mozgatva az egeret, információs buborékban megjelenik az adatszolgáltatás tranzakcióazonosítója. Emellett a NAV Online Számla rendszerébe bejelentkezve is ellenőrizheted a számlák kiállítását követő adatszolgáltatásokat.

  • Az exportált számlalistákat lehetőséged van Novitax, RLB, RLBKettős valamint Kulcs-Soft szoftverekbe importálni. Emellett a számlalistából készíthető Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás, .xlsx, .csv és a számlaképeket tartalmazó .zip export is.

  • Munkabérek tömeges betöltése megtehető új egyéb kiadás tömeges importálása során. Erre a bal oldali menü „Egyéb kiadások” menüpontját választva, a megjelenő „Egyéb kiadások” felület jobb felső sarkában található „Új egyéb kiadás hozzáadása” linkre kattintva megnyíló felület második, „Tömeges importálás” fül szolgál.

    A minta fájlt letöltve, majd megnyitva szükséges megadni a munkabérek adatait, úgy, hogy a .csv állomány második adata a „wage” értéket vegye fel. Az így rögzített egyéb kiadások munkabérként jelennek meg az egyéb kiadások között.

  • A NAV-nak fizetendő tételek tömeges betöltése megtehető új egyéb kiadás tömeges importálása során. Erre a bal oldali menü „Egyéb kiadások” menüpontját választva megjelenő, „Egyéb kiadások” felület jobb felső sarkában található „Új egyéb kiadás hozzáadása” linkre kattintva megnyíló felület második, „Tömeges importálás” fül szolgál.

    A minta fájlt letöltve, majd megnyitva szükséges megadni a NAV tételek adatait, úgy, hogy a .csv állomány második adata a „tax” értéket vegye fel. Az így rögzített egyéb kiadások „NAV” típusú egyéb kiadásként jelennek meg a rendszerben.

Email cím

info@bupa.hu

Írjon nekünk üzenetet

Üzenetet írok

Központi telefonszám

+36-20-444-4202

Levelezési cím

Budapest Eszközfinanszírozó Zrt., 1138 Váci út 193