Figyelmeztetés

Fejleszd vállalkozásod 0%-os EU-s kölcsönnel!

Emeld új szintre vállalkozásod az MBH Banknál elérhető “KKV Technológia Plusz (GINOP PLUSZ-1.4.3-24) beruházási kölcsönnel” – ismerd meg a program részleteit online workshopunkon!

Miért érdemes részt venned?

  • Ingyenes workshopunkon az érdeklődők megismerhetik a “KKV Technológia Plusz Hitelprogram GINOP Plusz – 1.4.3-24 0%-os kamatozású beruházási kölcsön” által nyújtott lehetőségeket és annak feltételeit közvetlenül a forrás hivatalos közvetítőjétől.

  • A KKV-k első kézből kapnak információt hiteles szakértőinktől. A legteljesebb tudással rendelkező MBH banki tanácsadók révén juthatnak a magyar kkv-k európai uniós forrásokhoz, és segítenek a kiírás értelmezésében, a feltételek megértésében.

  • KKV-kat jól ismerő előadóink valós példákon keresztül segítenek a pályázati projektek kialakításában, adnak válaszokat kérdéseikre.

  • Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Már csak pár lépés és jelentkezhetsz a workshopra!

1. lépés

E-mail cím megadása

Szolgáltatásaink eléréséhez regisztrálj ingyenesen felületünkre. Első lépésként add meg az e-mail címed, ahova elküldjük neked az ellenőrző kódot.

2. lépés

Írd be az ellenőrző kódot

A folytatáshoz másold be az ellenőrző kódot, amivel megerősíted a regisztrációdat. Ezután töltsd fel a szükséges adatokat, és hozd létre a profilod.

3. lépés

Sikeres regisztráció

Kész is a regisztrációd! Bejelentkezés után válaszd ki a bal oldali menüsávból a workshopok menüpontot, és kezdheted a folyamatot!

Röviden a támogatásról

2024. április 30-tól összesen 154 MFB Pont Plusz bankfiókban áll rendelkezésedre, hogy benyújthasd a 0%-os kamatozású visszatérítendő támogatást, mely felhasználható:

  • Technológiai korszerűsítést eredményező új tárgyi eszközök vásárlására (akár infokommunikációs technológia, vagy elektromos jármű beszerzésére is).

  • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák kialakítására (pl.: napelem).

  • Termék- és szolgáltatásfejlesztési képesség növelésére.

További információk

A hitelprogram pontos részleteiről és az elszámolható költségek mértékére vonatkozó korlátokról a felhívásból tájékozódhatsz, melyet megtekinthetsz a pályázati portálon.

Elérhetőségek

MFB Pont Plusz

MBH Bank Vállalati Telebank