Töltődj fel ősszel is a BUPA támogatásával!

Foglalj szállást magadnak, vagy akár lepd meg céges partnereidet, vagy munkavállalóidat egy fantasztikus, 25%-os kedvezménnyel a Hunguest Hotels szállodáiban! Kilenc gyönyörű helyszín, kilenc fantasztikus szálloda. Veddd igénybe a kuponokat még ma!

Foglalási időszak: 2023. augusztus 30. - november 28.
Jó pihenést kívánunk!

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hotel Eger & Park

A Hotel Eger & Park Eger szívében, a bazilika és a színház szomszédságában várja Vendégeit. A Park épületszárny évszázados történelmével, az Eger épületszárny, mint a város első modern szállodája került be a köztudatba, hiszen Egerben ez “A” szálloda.

Bővebben

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest BÁL Resort

Balatonalmádi páratlan természeti értékei, régi villaépületei, zegzugos utcái, kulturális és családbarát értékei kiegészülve a hotel minőségi szolgáltatásaival, minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódást nyújtanak. A Hunguest BÁL Resort egész évben kényeztető pihenést nyújt beltéri élménymedencéjével, szépségstúdiójával, szaunavilágával és a közvetlen kertkapcsolattal rendelkező pihenőteraszával. Páratlan fekvése során, a 200 méterre lévő partra is könnyedén eljutunk. A varázslatos panorámát pedig a szálloda 13. emeletén található Skyrose Barból élvezheti.

Bővebben

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest Bük

A Hunguest Bük két, korábban külön egységként üzemelő szálloda, a Hunguest Hotel Répce és a Hunguest Hotel Répce Gold egyesülésével jött létre. A szállodák épületei felújítás után újra tárt kapukkal várják egykori és új vendégeiket. Az egykori Hunguest Hotel Répce immáron Hunguest Bük Keleti szárny, míg a korábban Hunguest Hotel Répce Gold néven ismert szállodánk Hunguest Bük Nyugati szárny néven működik tovább. Az új Hunguest Bük így Bükfürdő legnagyobb, 360 szobás szállodakomplexumává vált, amely egy négycsillagos hotel kényelmén túl, egyedülálló módon közvetlen összeköttetést nyújt a Bükfürdő Thermal & Spa-val.

Bővebben

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest Gyula

Gyula, a műemlékekben gazdag, történelmi fürdőváros Magyarország délkeleti részén fekszik. A Hunguest Gyula a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a Csónakázó tó és a Vár szomszédságában, a négycsillagos minősítésű Várfürdővel egybeépítve, barátságos légkörben, változatos szolgáltatásokkal várja Vendégeit. A város a román határ mellett fekszik; Budapestről kb. 3 óra távolságra található autóval az M5-es autópályán a Kecskeméten és a 44-es főúton keresztül.

Bővebben

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest Helios

A Hunguest Helios egy varázslatos, megújult szálloda Hévízen, egy öthektáros ősparkban, ahol a kényelem és a wellness harmóniája találkozik a gyógyító természeti kincsekkel. Letisztult elegancia, barátságos hangulat, gasztronómiai és wellness élmények várják a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeinket!

Bővebben

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest Hotel Forrás

A Hunguest Hotel Forrás Wellness- és Konferencia Szálloda a belvárostól alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján, csodálatos kertvárosi zöldövezetben, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal közvetlen összeköttetésben található. A fürdő egész évben közel 4400 m2-es vízfelülettel várja a vendégeket. Az étteremben a kulináris élvezetekről világbajnoki aranyérmes séf gondoskodik.

Bővebben

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest Hotel Freya

A szálloda a termálvízéről híres Zalakaros központjában fekszik. A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Zalakarosi Fürdővel, így télen is gyorsan, kényelmesen elérhető a gyógyászat és a belső medencék. A fürdőhöz fedett és szabadtéri medencék tartoznak, a sportoláshoz nyáron normál vizű úszómedence áll rendelkezésre. A fürdővendégek különböző gyógykezeléseket vehetnek igénybe.

Bővebben

-20%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest Hotel Pelion

A szálloda a Balaton-felvidék mediterrán hangulatú kisvárosában, Tapolcán található. Európában egyedülállóként közvetlen összeköttetésben van az alatta húzódó, asztmásokat, allergiásokat és egyéb légúti megbetegedésekben szenvedőket gyógyító barlanggal. A szállodai wellness szolgáltatások mind a vendégek testi-lelki kikapcsolódását és felüdülését szolgálják. Szállodánk óvodájában gyermekanimációval szórakoztatjuk kis vendégeinket jól képzett szakgárda segítségével. Az ország egyik legnagyobb vidéki, többszörösen díjnyertes konferenciaszállodája 2010-től több, mint kétszeres kapacitással várja vendégeit - válassza a Hunguest Hotel Peliont Tapolcán!

Bővebben

-25%

Beváltható: 2023.11.28.-ig

Hunguest Panoráma

A Hunguest Panoráma egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában (150 m-re) várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. Szállodánk - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amely egy fedett, fűtött hídon keresztül érhető el. A 13 emeletes épület felső szintjeiről csodálatos kilátás nyílik a városra és környékére.

Bővebben

A promóció leírása

Az ajánlat keretében 2023. augusztus 30-tól november 28-ig történő foglalási időszakban,a promócióban résztvevő szállodák 20% vagy 25% kedvezménnyel várja a vendégeket. A promócióban résztvevő szállodák és ajánlataik elérhetőek a hunguesthotels.hu oldalon.
Hotel Eger & Park 2023. szeptember 1-től november 30-ig történő utazási időszakban (kivéve: október 21 - 22., október 27 - november 4.), a ’Legjobb ár’ ajánlat,
Hunguest BÁL Resort 2023. szeptember 17-től november 30-ig történő utazási időszakban (kivéve október 20 - 22 és október 27 - november 4.), a ’Legjobb ár’ ajánlat,
Hunguest Bük 2023. október 8-tól november 30-ig történő utazási időszakban (kivéve: október 20 - 23.) ’Legjobb ár fürdőbelépővel’ ajánlat,
Hunguest Gyula 2023. szeptember 1-től november 30-ig történő utazási időszakban (kivéve augusztus 28-szeptember 9., október 19-22., október 27- november 4., november 30., illetve minden péntek és szombat éjszaka) a ‘Legjobb ár fürdőbelépővel’’ ajánlat,
Hunguest Helios 2023. szeptember 1-től november 30-ig történő utazási időszakban a ’Legjobb ár’ ajánlat,
Hunguest Hotel Forrás szeptember 1-től november 30-ig történő utazási időszakban (kivéve: minden péntek és szombat éjszaka, valamint október 22., és október 29-november 3.), a ‘Legjobb ár’ ajánlat,
Hunguest Hotel Freya 2023. szeptember 1-től november 30-ig történő utazási időszakban (kivéve: október 6- 7., október 13-14., október 20-22., október 27- november 4., illetve november 10-11. és november 24-25.) a ’Legjobb ár’ ajánlat,
Hunguest Hotel Pelion 2023. szeptember 1-től november 30-ig történő utazási időszakban (kivéve: szeptember 25-30., október 19-22., október 27-november 4.), a ‘Legjobb ár’ ajánlat,
Hunguest Panoráma 2023. szeptember 17-től november 30-ig történő utazási időszakban, ’Legjobb ár’ ajánlat.

Az extra fogyasztásra, vagy a szállodai alapcsomag + félpanziós/all inclusive ellátáson kívüli szolgáltatásokra nem érvényes. Foglaláskor a kedvezmény igénybevételéhez írja be ezt a promóciós kódot a megfelelő rovatba. A foglaláskor 30% előleg fizetendő. A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezés előtti 3. napig. A kedvezmény fizetéskor a szállodai közvetlen szolgáltatások ellenértékéből kerül levonásra. A 20% vagy a 25%-os kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, Hunguest Hotels Törzsvendég pontok nem kerülnek jóváírásra a Törzsvendégkártyával rendelkezők számára a kedvezmény érvényesítése esetén.

Bővebben

Az átadott email címet kizárólag a kupon megküldéséhez használjuk fel, ezt követően törlésre kerül, más célra nem használjuk fel, nem adjuk át harmadik feleknek és nem tároljuk. A Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. adatkezeléseiről, illetve az Önt a 2016/679/EU Rendelet (GDPR) 15-22., illetve 77-79. cikkei szerint megillető jogokról és jogorvoslati lehetőségekről további részletes tájékoztatást talál: https://bupa.hu/info/bupa-adatkezelesi-tajekoztato.pdf

E-mail cím
info@bupa.hu
Írjon nekünk most
Üzenetet írok
Telefonszám
+36-20-444-4202
Levelezési cím
Budapest Eszközfinanszírozó Zrt., 1138 Váci út 193